Online productie Van oude dingen de mensen die voorbijgaan 2020-05-04T13:45:53+00:00

Project Description

Van oude dingen de mensen die voorbijgaan

We herdenken de Tweede Wereldoorlog door verhalen van de mensen die de oorlog hebben meegemaakt. We zijn op zoek gegaan naar verhalen over de oorlog aan de hand van spullen. Spullen die zijn achtergelaten, gestolen, die zijn zoekgeraakt of juist teruggevonden.

En inderdaad: we hadden een theatervoorstelling in gedachten. Dat kon jammer genoeg niet. Maar we zijn natuurlijk niet voor één gat te vangen. De spelers hebben zich gestort op allerlei andere manieren om hun verhalen te vertellen zodat jij als publiek er deelgenoot van kunt worden. En zo ontstond een online productie die jij hier op je scherm kunt zien. Animatie, film, rap, vlog, spoken word, muziek, mockumentary.  Kijk hier naar negen filmpjes van twaalf  jongeren van Meeuw jonge theatermakers. Ehm. Meeuw jonge filmmakers.

In een online livestream creëren we op maandag 4 mei om 20.15 uur samen met ons publiek een digitale foyer. Volg het gesprek tussen de makers van de filmpjes en diverse gasten live op Facebook en Instagram. Waar dachten zij aan tijdens de 2 minuten stilte? Wat betekent vrijheid voor hen? Praat en denk mee en stel je vragen in de chat!

Wil je meer informate over de voorstelling? Klik dan hier.

NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!
NU ONLINE!