blog

9 feb: Ondertussen achter de schermen bij DE DANSAVOND

Kijk, kijk! Dit zijn de zangers uit De dansavond. Hoe vet is het om straks met een live orkest te zingen! Daar moeten je stembanden wel op getraind zijn. En daarvoor zorgt Martine van den Dool. Een grande dame op het gebied van alles wat met stem en zingen te maken heeft.

 

 

fotografie: Marc de Fotograaf

 

2 feb: Hebben jullie onze mooie poster al gespot?

Het prachtige meisje heet Minka ter Haar. Ze is 15 jaar en een van de danseressen in DE DANSAVOND. We vroegen haar waarom ze danst en waar ze naar uitkijkt: 'Ik dans al sinds mijn 5e. Ik vind dansen heel leuk want je leert steeds meer nieuwe dingen en ik kan al mijn gevoel en energie er in kwijt. Ik heb heel erg veel zin in de voorstelling. Dit is totaal anders dan dat ik normaal doe en we doen het met een hele leuke groep. De poster vind ik mooi gelukt en ergens ook wel weer grappig, maar het is wel apart om mezelf erop te zien.'

 

De foto is gemaakt door Tryntsje Nauta.
Het ontwerp is van Rob van Hoesel.

 

 

14 jan: Meer dan 100 jonge talenten op een podium

Dit zijn ze! De (bijna) 100 jonge talenten die 17 en 18 maart op het podium staan in de muziektheaterproductie De dansavond.

De komende weken gaan we ze volgen, toejuichen, fotografen, interviewen en filmen en dat delen we natuurlijk met jullie. Hou ze in de gaten!