vriendennieuws

Vrienden van Meeuw

Op vrijdag 28 november kregen Vrienden van Meeuw een kijkje achter de schermen bij de voorstelling Zeeverhalen in Stadsschouwburg De Harmonie. Na de ontvangst via de artiesteningang en koffie in de artiestenfoyer volgde een rondleiding met alle ins en outs rondom de voorstelling. Met o.a. een kijkje in de zaal bij de voorbereidingen van de acteurs, waar ook de technici het lichtplan en geluidseffecten verklapten. Na een Captain's dinner met de acteurs een een waardevolle inleiding van de regisseur zaten de Vrienden op de beste plekken in de zaal. 

 

Want Vrienden nemen bij ons een bijzonder plekje in. Als vriend ontvang je onze nieuwsbrief, word je uitgenodigd voor repetities en try-outs en kun je af en toe een kijkje in de lessen nemen. Bovendien zijn er speciale events voor vrienden, die ze zelf organiseren.
Als vriend van Meeuw kun je ons steunen door bijvoorbeeld bij te springen als klusser, chauffeur, als hulp bij de kassa, of achter de bar. Je kunt ook een financiële donatie doen waarmee extraatjes worden betaald of een niet-draagkrachtige leerling kan worden opgeleid.

Je komt ons tegen voor en na voorstellingen van Meeuw. Heb je ons gemist? Vrienden worden kan altijd! Meld je aan via 'ik word vriend' of klik hier.

Bekijk hier vriendenpost #1