Fast Forward

het snelste festival ooit

Fast Forward is het snelste festival ooit. Het duurt welgeteld een uur. In dit spiksplinternieuwe mini-festival voor en door jonge mensen staan een reeks ultra-korte voorstellingen centraal. Over belangrijke kwesties in het leven van elke jongere: Wat doe je als je beste vriendin er met jouw vriendje vandoor gaat? Waarom kun je het nooit goed doen in de ogen van je vader en moeder? Hoe regel je in godsnaam een leuke date voor het schoolfeest? Je gaat het meemaken, met tussendoor: één minuut performers, flitsende workshops en natuurlijk een optreden van de band ‘Haastige spoed is zelden goed’. Voor je ’t weet, is het geweest!
Fast Forward speelt in de werkplaatsen van de voormalige gevangensi van Leeuwarden: De Blokhuispoort. Het publiek wordt verdeeld over de vier ruimtes en de vier scènes verplaatsen zich van ruimte naar ruimte.

Wie doen er mee?

spelers Femke Buijs, Thom Gall, Renske Trul, Folkert Dijkstra, Len Pillen, Laurens van der Woude, Wessel de Vries, Ali Zijlstra, Momo Pols, Nuria Zantman, Renée Dooren, Carlijn Wagendorp,
Hans van de Berg, Veerle van Dieren, Lisa Groot Haar, Carina Wiersma
regie Margarite Smit, Jiske Gunkel, Lieke Bruinzeel
vormgeving Johan en Annemarie Klijn
productie Joukje Rondaan
publiciteit Grietje Deinum
artistieke en zakelijke leiding Hilde Mulder