Alleen in Surhuisterveen 2020-10-29T13:51:34+00:00

ALLEEN IN SURHUISTERVEEN

een theatrale ervaring over ‘missen’

Is het missen van een baan minder pijnlijk dan het missen van een vriend? Doet het missen van je vrijheid als gevangene evenveel pijn als het missen van je thuis als zeeman? En wat als je een  arm, been of vinger mist? Kun je alleen zijn en samen iets missen?

In een tijd waarin de wereld piepend en krakend tot stilstand komt en we meer dan ooit op onszelf zijn aangewezen, komen we er achter wat het met ons doet om allerlei vanzelfsprekendheden te moeten missen.

Hoe voelt dat? Hoe werkt dat? Hoe ga je ermee om?

Onze jonge onderzoekers nemen je mee in persoonlijke verhalen van theatermakers, experts en publiek om het met elkaar te hebben over missen en verlangen. Kom kijken naar vier solo’s van jonge makers. Luister naar mensen die jarenlang alles moeten missen. En stel jezelf de vraag wat jij kunt missen. En wat beslist niet.

Het programma is corona-proof, biedt plaats aan 30 personen per keer en duurt in totaal 80 minuten.

Speellijst

Stadsschouwburg De Harmonie – Leeuwarden
zaterdag 28 november
19.00 uur en 21.00 uur

zondag 29 november 14.00 uur en 16.00 uur

kaarten: www.harmonie.nl 

Wie doen er mee?

Concept: Wendy Viel & Lisa Frenkel solo’s: Tim Helderman, Ronald Kalter, Maas Muhren, Elise Smit begeleiding: Karel Hermans interviews Aukje Schaafsma technische leiding Remko Smids publiciteit Nienke Rullmann productie Coco de Haas artistieke leiding Hilde Mulder