Loading...
Jonge schrijvers 2018-10-01T10:10:40+00:00

JONGE SCHRIJVERS

Ben je tussen de 14 en 17? Schrijf je weleens? Losse gedachten, een songtekst, een stukje gedicht, of een verhaal? Vind je het leuk om daar meer over te leren? Kom dan lessen volgen bij Meeuw jonge schrijvers. Je werkt met een kleine groep in het schrijven van proza, poëzie, dialogen, monologen en alle vormen daartussenin. Inspirerende lessen van jonge schrijfdocenten. Die niet letten op hoe je schrijft, maar op wat je schrijft. En dat is niet alles.

Met jouw mooiste en meest bijzondere teksten maken we theaterperformances, die geprogrammeerd worden op diverse podia en festivals in 2018 door Explore the North / Lân fan taal. Ben jij een jonge schrijver in de dop? Ben je tussen de 14 en 17 jaar? Wij zijn nieuwsgierig naar je. Doe mee aan de bootcamp schrijven deze zomer en/of de lessenserie van september – december.

LESSENSERIE SEPTEMBER-DECEMBER

Had je in de zomer geen tijd? Of heb je de smaak te pakken na de bootcamp? Doe dan mee aan de lessenserie die loopt van september tot december. Je hebt één keer in de twee weken les en voor tussendoor krijg je steeds nieuwe opdrachten mee naar huis waar je zelf aan werkt.

wanneer: twee zondagen en zes woensdagavonden: 30 september, 3,17,31 oktober, 14,28 november, 12 en 16 december.
waar: Meeuw jonge theatermakers in Leeuwarden
prijs: € 60,-

Doe je mee? Stuur een mail naar: info@meeuw-jts.nl