Olympia Palace 2020-11-05T14:43:02+00:00

We’ll be back!

We hadden hem eerlijk gezegd niet zien aankomen. Maar vlak voor de eindstreep kwam er een kruis door de voorstellingen van Olympia Palace in Stadsschouwburg De Harmonie van 4 t/m 9 noevmber.
We hoeven jullie niet uit te leggen hoe onthutst iedereen was en is.

Maar: het goede nieuws is dat we in overleg met de Stadsschouwburg de Harmonie nieuwe data aan het plannen zijn. Het zullen data zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw. Zodra deze bekend zijn horen jullie dat van ons.

Misschien goed om te weten: gekochte kaarten blijven geldig voor de te plannen alternatieve data. Stadsschouwburg De Harmonie communiceert hier binnenkort over. Dus hopelijk tot ziens in december!

We houden de richtlijnen van het RIVM in de gaten. Mochten er wijzigingen in de speellijst komen, dan zullen we dat hier op de website en op onze social media kanalen communiceren.

We spelen in ook nog in Drachten, Sneek, Heerenveen, Franeker en Groningen.
Houdt onze website in de gaten voor de speeldata en kaartverkoop!

Olympia Palace

‘Arnold Schwarzenegger is geboren in Oostenrijk. In een klein dorpje. Ik ben daar geweest. 

Ze hebben daar een heel museum aan hem gewijd. Want op een dag stak Arnold Schwarzenegger vanuit dat dorpje de oceaan over. Hij werd de beroemdste bodybuilder ter wereld. Hij werd The Terminator. Hij werd als eerste niet-Amerikaan gouverneur van Californië. Hij is een held. Hij deed het gewoon. En ik? Ik zit hier maar.

Negen jonge mensen zien elkaar elke dag in sportschool Olympia Palace. Want in het dorp waar ze wonen kun je weinig anders doen. Ze bouwen aan zichzelf. En ze dromen. Grote dromen, kleine dromen. Over brede schouders en ronde billen. Over hoe alles anders wordt. En dan besluit één van hen de sprong te wagen. De sprong naar het Zuiden. Want je moet het gewoon doen. Net als Arnold Schwarzenegger.

Wie doen er mee?

Met Benthe Borsboom, Bryanth Chauthi, Iris Dicke, Jannie Elzinga, Elvis Khakichev, Nina Los, Tidde van Mourik, Johan van der Pol, Lieke Venema.
regie Eva Meijering script Wessel de Vries dramaturgisch advies Michael Bloos vormgeving Marlies Schot kostuums Josefine Smid muziekontwerp Thijs van Vuure stemcoach Elizabeth Kooy lichtontwerp Gé Wegman geluidsontwerp Remko Smids techniek Jeroen van Casteren productie Coco de Haas publiciteit Nienke Rullmann programma Meeuw jonge onderzoekers Wendy Viel marketing-advies Jelma Dekker fotografie Trynstje Nauta grafisch ontwerp Wikke Meinsma huismeesters Ybo Salasse, Sam de Haas artistieke en zakelijke leiding Hilde Mulder