Loading...
Jonge Onderzoekers 2019-09-12T11:12:31+00:00

JONGE ONDERZOEKERS

We gaan met ons publiek op onderzoek uit! Met jou dus. Rondom voorstellingen of los van voorstellingen. Met kleine groepen, met een zaal vol publiek of met jou alleen. We zetten je graag aan het denken en met plezier op het verkeerde been.

We vinden het leuk, goed en belangrijk om datgene wat wij zo tof vinden aan theater met jou als publiek te delen. Om jou daar in mee te nemen en je mee te laten maken dat theater spannend, complex en ongeveer het leukste is dat er is. Dat je ervan leert over de wereld, over jezelf en hetgeen er om je heen gebeurt.

JONGE ONDERZOEKERS OP SCHOOL

We organiseren van alles voor – en op scholen.  Voor kleine groepen, een klas of voor leerlingen individueel. Rondom voorstellingen of los daarvan. Onderzoek kan op school plaatsvinden, maar ook op locatie of in de studio’s van Meeuw.

In het kader van het vernieuwde CKV kunnen jouw leerlingen rondom voorstellingen een onderzoek doen. Ze kunnen zich verdiepen in het maakproces van de voorstelling door repetitiebezoek en gesprekken met acteurs, dansers, musici en de makers. Uiteindelijk sluiten ze het onderzoek af met een bezoek aan de voorstelling.

JONGE ONDERZOEKERS IN HET THEATER

Rondom onze theatervoorstellingen zijn onze Jonge Onderzoekers actief in de foyer, voor of achter het toneel. Bij elke voorstelling maken we een nieuw programma.