Goosebumps

Je niet thuis voelen in het dorp waar je woont, je afvragen wie je nu ècht bent en je schamen voor je hobby (want is tuinieren niet iets voor bejaarden?) En niemand die je echt begrijpt of die snapt waar je mee zit. Want natuurlijk hou je je problemen het liefst voor jezelf.
In Goosebumps vertellen jonge makers over passies en gedachten die niemand van hen weet. Die zij nog nooit gedeeld hebben, want wie zou het begrijpen?
Onder leiding van schrijfster en regisseur Gita Hacham laten deze jongeren het achterste van hun tong zien in ontroerende, kwetsbare, pakkende monologen die zij zelf schreven. Op ingenieuze wijze zijn deze teksten aaneengeregen tot de locatievoorstelling Goosebumps.
En Goosebumps staat natuurlijk voor kippenvel. Kippenvel bij de makers, die hun eigen gedachten voor iedereen kenbaar maken, maar vooral ook kippenvel bij jou, bij u, bij het publiek. Herken jij de grote zaken of juist de kleine dingen die zij met jullie delen? Zou je er zelf durven staan? Of voelt het misschien al alsof je er zelf staat?

Goosebumps speelt op locatie in het centrum van Leeuwarden: poolcentrum Vrouwenpoortsbrug Leeuwarden

Wie doen er mee?

spelers – Thom Gall, Mariëlle Peuchen, Bernard Smilde, Wessel de Vries, Lourens van de Woude, Nuria Zantman
concept, regie, begeleiding monologen – Gita Hacham
vormgeving – Johan en Annemarie Klijn
techniek – Marcel Smidt
publiciteit – Rozemarijn Strubbe
marketing – Antine Zijlstra
productie – Joukje Rondaan
artistieke en zakelijke leiding – Hilde Mulder