NO GUTS NO GLORY

Piepend en krakend komt de wereld weer op gang. En wat zijn we blij dat alles weer normaal wordt. Of..? Is dit het moment om het roer om te gooien en het anders aan te pakken? Wij beginnen alvast met een theaterproductie die in niets lijkt op wat je verwacht. Over hoe je klein kunt dromen, gerust mag mislukken, hard kunt vallen en in stilte een revolutie kunt ontketenen.

No Guts No Glory is onze nieuwste productie. Een productie die gaat over verandering. Over het roer omgooien en dingen anders aanpakken dan we gewend zijn en verwachten. Met muziek, dans, video en zelfgeschreven teksten. Ook het publiek heeft een stem in deze voorstelling.

WIE DOEN ER MEE?

Met Pieter van Aalst, Merel Aukema, Rens Bootsma, Loïs Brouwer, Tycho Cremers, Jannie Elzinga, Rinske Dolstra, Amir Issa, Guusje van Kalker, Evi Mannee, Lonneke Terpstra, Hannah de Vries
research: Lisa Frenkel regie: Wendy Viel regie-assistent: Hester Douma tekst: Wessel de Vries  muziek: Mats Voshol, Stan Vreeken choreografie: Andy Smart kostuums: Josefine Smid vormgeving: Marlies Schot lichtontwerp: Koos de Vries video montage: Remko Smids techniek: Jeroen van Casteren stage techniek: Sam de Haas productie: Coco de Haas publiciteit: Nienke Rullmann, Marinthe Vergonet marketing advies: Jelma Dekker fotografie: Tryntsje Nauta grafisch ontwerp: Wikke Meinsma
huismeesters: Ybo Salasse artistieke en zakelijke leiding: Hilde Mulder 

SPEELLIJST

Drachten – De Lawei
Dinsdag 5 april 19:30 uur
kaarten www.lawei.nl

Franeker – Theater de Koornbeurs
Woensdag 6 april 19:30 uur
Kaarten www.theaterdekoornbeurs.nl

Groningen – Jonge Harten theaterfestival
Zaterdag 23 april 19:30 uur
kaarten www.jongeharten.nl

IN DE PERS

Benieuwd naar het artikel van Kirsten van Santen – Leeuwarder Courant? Lees ‘m hier!

“IJzersterke theatrale dilemma’s” kopte de Leeuwarder Courant. “Ga naar deze voorstelling. Want wat je krijgt voorgeschoteld is troostrijk en inspirerend.” De hele recensie lees je hier. 

“No guts no glory” laat zien waar het om draait in deze wereld: durf je (jong en oud) keuzes te maken als het om ons voortbestaan gaat of niet?” schreef het Friesch Dagblad.
“De jonge, getalenteerde spelers van ‘n Meeuw die vol liefde en passie dansen, zingen en acteren, laten met deze interactieve multidisciplinaire voorstelling zien dat je vanuit een theatraal perspectief de realiteit niet hoeft te schofferen, niet hoeft te shockeren. Hun energie, geduld en respect zijn weliswaar kwetsbaar, maar tegelijkertijd ijzersterk als argument om verder te dromen, verder te kijken.”