Storia d’amore

Coproductie tussen Meeuw en Frysk jeugdorkest

Nog nooit was er zoveel aanstormend talent uit Friesland te zien in één oorstelling. In Storia d’amore schitteren maar liefst zeventig jonge musici en acteurs van het Frysk Jeugdorkest en de Jeugdtheaterschool. Een theatraal en muzikaal feest geïnspireerd op scènes van Tsjechov met muziek die varieert van ‘Sleighbells’ tot Tsjaikovski en van ‘Fever!’ tot Händel.
Storia d’amore gaat over jonge mensen die vol overgave proberen vat te krijgen op hun leven. Ze vinden elkaar in hun passie voor muziek tijdens hun wekelijkse orkest-repetitie. Maar daarbuiten blijkt de wereld behoorlijk wat ingewikkelder. Ze dromen van een toekomst ver van het provinciestadje waar ze wonen. En van rijk worden en een veelbelovende carrière. Of ze drinken zich een stuk in de kraag tegen de verveling. En allemaal zijn ze op zoek naar die ene grote liefde. Storia d’amore is hartverwarmend, humoristisch muziek-theater over de liefde en alles wat daarbij anders gaat dan je gedacht had.

Speellijst

Wie doen er mee?

spelers Joram Feitsma, Lisa Frenkel, Bart Harder,Eva Meijering, Sanne Schuhmacher, Anno Talsma, René Thie, Domenica Tundo, Rik Witteveen, Ali Zijlstra acterende musici Stefan Bakker, Lysbet Dekker, Eva Jansen, Edith Kobus, Zander Lamme, Silvia Soepboer, Rosa Visser en musici Frysk Jeugdorkest
regie Hilde Mulder
muzikale leiding Theo Brouwer
tekst Anton Tsjechov
bewerking tekst Hans Brans
decor Sacha Zwiers
kostuums Marike Kamphuis
licht Gé Wegman
techniek Ekko de Bakker, Remko Smids, David Lelieveld
regie en productieassistentie – Ingrid van Limburg
fotografie Karel Zwaneveld
marketing Antine Zijlstra
zakelijke leiding Hilde Mulder